22. jun. 2011

Ønskeliste

Kremmerhuset har mye flott om dagen. Er stadig innom og kikker og drømmer, men klarer ikke bli helt enig med meg selv om jeg skal bruke så mye penger på interiør og dill. Det er jo så mye flott man kan bruke penger på hvis man sparer de opp og ikke bruker de opp på "tull" ;) Som f.eks en bil, som er høyt, høyt oppe på ønskelisten om dagen.  Uansett her kommer min Kremmerhuset ønskeliste. Bare litt av det jeg drømmer om å kjøpe om dagen ;)
Ønsker meg disse i alle farger :D

Nydelig asjett med sommerfuglmotiv.

Nydelig asjett i rosa variant. Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken som er finest.
Tøffe retroboller

Tøffe retroglass

Ellers var jeg ute på min første kjøretur ALENE siden jeg fikk lappen i forrige uke. Har ikke helt følt meg klar før idag, men idag var det på tide kjente jeg. Og det gikk kjempebra! Kjørte litt feil, men alt gikk fint og det var en helt fantastisk følelse :) Frihetsfølelse. Ønsker alle en god onsdag kveld videre.
Ac :)


2 kommentarer:

Lesuh sa...

Har to av de hvite kassene. Fine de :)

Fjonge dager sa...

Det var 30 % på alt på Kremmerhuset på Aker Brygge tirsdag, men jeg glemte av det. Trenger noen litt røffe oppbevaringsesker/kasser til den hvite IKEA-hylla mi. Prøver å begrense interiørkjøpene litt selv, spare det til jeg etter hvert skal flytte, men noen småting som fresher opp litt innimellom må jeg ha kjenner jeg. Ha en fin dag :)