25. nov. 2010

Årets julekalenderI år er det jeg som skal lage julekalender til andre. Har mest erfaring med å få hjemmefra, men synes det er på tide at jeg fortsetter denne tradisjonen. Barna i huset, 13 og 15 år, får 24 identiske poser med godteri. På forskjellige dager da selvsagt. Her er litt av det som skal pakkes inn før jeg er helt ferdig :)
Skal også lage en felles kalender for meg og kjæresten med ting vi kan kose oss med. Koselig med juleforberedelse. Under en måned til jul nå!

God torsdag til dere:)
PS: Kom gjerne med forslag til hva man putter i "voksen" julekalender da jeg følger et litt strengt budsjett. Vil gjerne finne på noe mer kreativt enn godis hver dag!;)

4 kommentarer:

Cecilie sa...

Hei! Takk for så koselig kommentar hos meg:-) den varmet! Så flink du er med kalender. Hva med litt flaxlodd innimellom? Klem fra Cecilie

Maias Lille Verden sa...

Så koselig med pakkekalender :-) Så flink du er!

Jeg har fått av kjæresten min hvert eneste år vi har vært sammen. Jeg har fått alt mulig, lypsyl, kinobilletter, håndkrem, flaxlod, kjærlighet på pinne, dvd... hmmm. nå ble jeg tom for ideer. Er nok lettere å kjøpe til jenter enn gutter.

Ha en riktig fin kveld

Klem klem

Fjonge dager sa...

Moro med kalender. Jeg er straks ferdig med den jeg skal gi til kjæresten. Ikke så mye godteri i pakkene, men derimot noen juleøl ;) Ellers er det lett blanding av nyttige ting som sokker og boxere til julekonsertbillett + teaterbillett (får billige billetter via jobben pga. spons), juleblad, julekaffe, middagsinvitasjon og småsnacks.

Petit Choux sa...

Cecilie: bare hyggelig:) Mener hvert ord jeg legger igjen hos deg. Du har blitt som ei "venninne" som jeg må kikke innom hver dag før jeg begynner å jobbe om dagen;)

Maia: heldiggrisen. Det høres ut som en herlig kjæreste! Mange bra ideer der;) Kjæresten er glad i mye rart så det skal bli bra å bruke kreativiteten litt.

Fjonge Cecilie: Så koselig med kalender til kjæresten:) Juleblad hadde jeg ikke tenkt på. Han digger bl.a Billy.

Tusen takk alle tre for gode innspill og takk for at dere leser bloggen min;)