15. nov. 2010

Min koselige helgStartet helgen med fine roser fra kjæresten og peiskos.
Søndag var vi på ekte "søndagstur" og møtte disse to herlige skapningene. Heldiggrisen som fikk sitte på armen var kun 5 mnd. gammel. Disse to fikk absolutt hundehjertet mitt til å banke fortere.Utsikten fra Estenstadhytta. Litt grått, men fint vær. Desverre var hytta stengt pga. oppussing, så det ble ikke ingen knallgode boller på oss. Satser på å gå en tur neste helg igjen.På vei ned igjen var vi innom den lokale innsjøen som hadde fryst til. Vi turde ikke gå så veldig langt ut på isen, da vi ikke visste hvor tykk isen var. Kanskje det blir en skøytetur her før jul?;)Morten i sitt ess, da han blir trekt etter på akebrett.

Helgen har vært herlig, men altfor kort. Datekveld på fredag med knalle filmer, avslapning og shopping på lørdag og søndagstur på søndag. Kan nesten ikke tro at det er mandag igjen allerede. Men får tenke på at det kun er 5 dager igjen til neste fredag;) Ønsker alle en god mandag

2 kommentarer:

Fjonge dager sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fjonge dager sa...

Det hørtes ut som en perfekt helg, akkurat slik jeg liker det, med både inne- og utekos :-) Roser av kjæresten og greier. Imponert. Klem.