8. nov. 2010

Fine tider


Bildet er lånt fra Timberland.no og viser mine nye vintersko. Mine er lysbrune, ellers er de helt like. Utrolig gode og varme!

I helgen snødde det m a s s e i Trondheim og det var så utrolig koselig å sitte inne i stua med tente lys og se hvordan det lavet ned. Fikk skikkelig julestemning. Har hatt en herlig helg med besøk på Bygg og bo messen. Kjøpte oss ikke så mye, men det var mye bra inspirasjon. Nå er jeg klar (nesten) for en ny arbeidsuke. (gjeesp...) Er litt trøtt da jeg pleier å dra ut tiden litt i helgene. Ønsker alle en flott mandag.

2 kommentarer:

Fjonge dager sa...

Fine sko. Jeg må også kjøpe meg nye vintersko, som både skal være varme, ha god såle, og ikke se alt for vintersko ut, he he. Vanskelig. Fant noen på slutten av sesongen i fjor som jeg likte godt i Helly Hansen, men de ble utsolgt i størrelsen min. Lønningsdag på onsdag, så får ta meg en titterunde da. Snøen har ikke kommet til Oslo enda, men det har begynt å fryse på, så gode såler og varme sko er et must. Ha en fin fin uke i Trondheim.

Marthe sa...

For en fantastisk koselig blogg. Det er så smart å legge igjen et spor etter seg på andre blogger for da finner vi nye stilige blogger!
Her skal jeg komme innom flere ganger:)