19. jun. 2011

Herlige herlige søndag :)


Idag startet dagen med strålende solskinn og det fortsatte ut hele dagen. Og med solskinn kommer arbeidslyst. Idag fikk jeg endelig satt igang med maling av gjerdet ute. Det var mye ting som måtte graves frem fra ukjente steder (hvor er den igjen?), men resultatet er at gjerdet nå er skrapt, vasket, skrubbet og fått sitt første strøk med maling. Ihvertfall på den ene siden ;) Ble litt distrahert av å vaske sykkel innimellom også da jeg var så lei av å lete etter ting at jeg vurderte å droppe hele malingsrunden. 

Vi eier et hus fra 70-tallet med et stort behov for TLC (tender loving care) så vi blir ikke arbeidsledige på en stund. På en måte er det hyggelig at vi kan gjøre det til vårt hjem. På en annen side skulle jeg ønske huset var ferdig så vi kunne begynne å nyte det. 
Huset vårt med umalt gjerde. Gjerdet fikk samme farge som huset. Ps: huset er ferdigmalt nå, mørkegrått med hvitt rundt vinduene. 
 Her er vår uformelle "to do liste" i sommer:
- legge nytt terrassegulv (det vi har er råttent)
- male gjerdet helt ferdig
- nye utemøbler (hvis vi finner rette typen)
- pusse opp ferdig i kjelleren så vi kan leie ut i august 2011 (*krysser fingrene*)
- fikse opp uteplassen vår, dvs.få fjernet all løvetannen som bor der og erstattet med nytt, fint gress. Plante noen blomster osv. 
- Male ferdig lille og store gangen inne (dette blir vel begynnelsen av to do listen for høsten tenker jeg) 

Mange planer og vi er fortsatt ved godt mot:) Mye igjen av sommeren enda. Det er hvertfall det vi sier til oss selv! Planen for idag var at jeg skulle bli fort ferdig med malingen min og så kose meg videre med boken min. Desverre holdt jeg på med malingen frem til nesten halv ni. Får se om jeg leser litt på sengen ikveld. Ønsker å dele dette boktipset med dere da det er en fantastisk inspirerende bok. Boken heter "Spis elsk lev" og er skrevet av Elisabeth Gilbert. 

Boken er også anbefalt av Oprah Winfrey, men jeg lover dere at det ikke er derfor jeg liker den;) Anbefales på det sterkeste, fordi det er en drømmebok, en bok om indre drømmer og håp man har for livet sitt. Har bare lest en fjerdedel av boken enda, men vet jeg kommer til å like resten også. Boken er filmatisert med Julia Roberts, en film jeg ønsker å se da jeg er en stor fan av henne! Skal komme med en omtale av den når jeg har sett filmen :D

Ble et langt innlegg idag, men håper dere fulgte med helt til slutten :) Håper også dere har hatt en like herlig søndag som meg :) 
Klemmer fra AC


2 kommentarer:

Maias Fabelaktige Verden sa...

For en herlig søndag du har hatt! Masse som har blitt unnagjort da :)

Den boken har jeg på to-read listen min :)

smil og klem

Fjonge dager sa...

Lykke til med oppussing, virker som dere har litt å drive med framover. Kjedelig og tøft mens det står på, men også litt gøy – i hvert fall når det blir ferdige og dere kan klappe hverandre på skuldra og si «We did it».

Startet faktisk på et lite opprydningsprosjekt selv i går. Rydding inne i skap. Har spart på så mye rart.

God mandag!