18. jun. 2011

Lørdag :D

Endelig var det helg igjen. Denne helgen har vært etterlengta. Min dag har bestått, blant annet av det her :)


Årsaken er at jeg var innom og kjøpte nydelige cupcakes fra Fairytales Cupcakes i Trondheim. Desverre hadde jeg ikke med meg kameraet mitt så jeg fikk ikke tatt egne bilder :( Sjekk ut hjemmesiden (link over) for ekte stemningsbilder. Disse er lånt fra weheartit.com og er det nærmeste jeg kom virkeligheten. Kjøpte smakene sjokolade, bringebær, karamell, red velvet, pasjonsfrukt og toffee. De var bestilt fra min kjære mor som var i Trondheim i helgen, så desverre har jeg ikke smakt de selv. Men jeg skal definitivt tilbake dit. Lenge siden jeg har sett en kafé med så mye sjarm og gjennomført stil. Lover dere bilder derfra neste gang :)


Idag har vi også vært ute og kjørt mye motorsykkel og det blir artigere og artigere for hver gang! Trodde jeg skulle synes det var skummelt, men det er bare herlig. Helt fantastisk frihetsfølelse! Har brukt deler av skattepengene på mc-klær så vil vel kalle meg ganske hekta. Har foresten klart førerkortet!! Det var en nervepirrende dag som begynte alt for tidlig, men jeg er stolt av meg selv som har klart det! Endelig kan jeg også skryte av at jeg har lappen.Ellers er det ikke mye annet nytt å melde om annet enn at jeg drømmer om fjerne steder i østen og kjenner på rastløsheten i reisefoten hver eneste dag. Da hjelper det lite å tenke på at jeg har tatt på meg jobbing på den gamle arbeidsplassen min i to uker i juli- og ikke har ferie igjen før en uke i august. Ja man skal da ikke klage på litt ekstra inntekt, men i det siste har jeg bare vært rastløs!! Sikkert flere som kan relatere til den ;)

Ønsker alle sammen en fortsatt nydelig helg med masse sol og varme :) 
Klemmer fra AC

2 kommentarer:

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei snupp!
Gratulerer med MC lappen! Fantastisk!

Faitytales cupcakes er bare råååå! Drømmer om å starte noe sånt her i Oslo også... Men det blir nok med drømmen.

Jeg kjenner den rastløsheten igjen, jeg ble så rastløs at jeg bestilte en tur til Egypt jeg :)

Ønsker deg en fabelaktig søndag
*smil* og Maiaklem

Fjonge dager sa...

De så gode ut, må testes om jeg skal tik Trondheim snart. Skal du til London må du sjekke ut denne: http://hummingbirdbakery.com