16. mar. 2012

Ordning og reda


Det er ingenting som føles bedre enn litt ordning og reda i hjemmet. Jeg har nå endelig fått tak i pene flasker å oppbevare zalo og håndvask i. Dette har vært i tankene i lang tid, men TTT. (Ting tar tid)
Er veldig fornøyd med resultatet og det klør nå i fingrene etter å kjøpe matchende håndsåpebeholder til badet og toalettet oppe. Disse fikk jeg tak i på Åhlens og de var akkurat passe dyre. Zalobeholderen er egentlig en eddikflaske, men jeg synes helletuten er perfekt til oppvask :)


 Ellers har jeg startet å rydde opp her hjemme. Gikk på med godt mot og flyttet ut alt rotet fra skjenken i stua. Etterhvert gikk det opp for meg at det hadde sikkert vært greit med en plan først...Utrolig hvor mye rart som har flyttet inn der det ikke hører hjemme.
Så nå har jeg laget meg en viss oversikt hva vi har av ulike ting og skal kjøpe inn litt flere oppbevaringsesker. Det viktigste er å bestemme seg for hvor man vil ha saker og så følge systemet. Har lest meg opp på gode råd fra ryddedronningene Fru Fly og Fabelaktige Maia som er til inspirasjon for rotehuer som meg. Fru Fly har en egen fane som hun har kalt Ordning og reda som er helt perfekt inspirasjon. Anbefales at dere leser her. Maias siste opprydningsprosjekt kan dere lese om her

Ha en fortsatt fin og ryddig ettermiddag

1 kommentar:

Fabelaktig sa...

Jeg elsker å rydde! Herlig herlig!

LOVE IT!

Fineste helgen ønskes deg, nyt den og kos deg, det er deg vel unt.Smil og klem