12. feb. 2012

Bloggtreff i Trondheim?

Idag slo det meg at det er så mange hyggelige bloggtreff som jeg skulle ønske jeg kunne være med på, men som jeg sjelden får til da jeg jobber helg. Og den andre tanken som slo meg var: Hvorfor ikke arrangere et lite lokalt bloggtreff her i Trondheim?
Det hadde vært så utrolig hyggelig å møte dere alle "face to face" og bli litt bedre kjent. Tanken min var at vi kunne møtes på en kafé eller lignende å ta en kaffe og litt godt å spise. Derfor vil jeg nå med dette innlegget lodde stemningen for et slikt bloggtreff og sender en ekstra oppfordring til:
1. Jorid Kvam med den herlige bloggen Noe på hjertet. Henne har jeg fulgt lenge og dagen er ikke helt den samme uten at jeg har vært inne der en tur :) Nesten så jeg føler jeg kjenner henne litt via bloggen henne.

2. Marte med bloggen Hos marte. Jeg har nylig oppdaget henne i bloggverden, men er allerede imponert over hennes nydelige hvite leilighet og smakfulle bilder :)

3. Kristin med bloggen Urban Retro. Masse inspirasjon og gode råd fra den kanten i forhold til oppussing og mye annet :)

4. Og sist men ikke minst Shine Design. En nydelig blogg med flotte bilder.

Håper dere kan gi meg en tilbakemelding om hva dere synes om et slikt treff. Vet at vi ikke kjenner hverandre så godt fra før, men håper dere vil synes det er spennende med et slikt møte :) Tanken bak er å knytte noen nye vennskapsbånd :)
Oppfordrer alle andre trønderbloggere (og andre), som jeg ikke har oppdaget enda, om å melde sin interesse og skrive til meg i kommentarfeltet om de kunne tenke seg å være med på et slikt treff. Håper på positiv respons :)
Ønsker alle sammen en herlig søndagskveld videre.

Aase Camilla

PS: Bildene er hentet fra bloggene jeg har linket til :)

1 kommentar:

Kristine sa...

Hei :-)
Veldig bra tiltak! Jeg stiller veldig gjerne på treff om flere stiller. Flere år siden jeg var på bloggtreff sist :-)