17. jan. 2012

En time

Nå har det igjen gått lang tid siden jeg har blogget. Tror jeg har vært i en såkalt vinterdvale, men nå begynner jeg å våkne til liv igjen *Smil* 

Idag har jeg vært ute og gått i nærområdet mitt og møtt på de nydeligste ender som fulgte etter meg langs Nidelva. Fikk så dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde med noe mat til de så må nok tilbake imorgen med litt tørt brød. Tok desverre ingen bilder i dag da jeg ikke orket å ta med kameraet ut. 

Men jeg har desto flere bilder fra en ferdig leilighet.Vi (vel egentlig mest samboeren) har pusset opp en råkjeller til en fullverdig utleieleilighet. Og den ble så fin! Lys og flott med et nytt kjøkken, nytt bad og fine detaljer i krom. Nå klør det mer enn noensinne etter å begynne ordentlig med oppussingen for oss også. Vi kom kun til yttergangen. Resten er i sin "flotte" originale furu stand. Så her kommer noen bilder som jeg ønsker å dele med dere. 

Lekkert, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer

Nyoppusset baderom med stort dusjhjørne

Gang med skoskap fra Ikea og litt av utsikten utenfor.

Klesskap soverom

Gangen inn mot badet og smart hylle fra Ikea
Ønsker dere en flott tirsdag og oppfordrer ALLE til å ta EN time ut av hver enkelt dag og gjøre noe fysisk som å gå tur, danse, vaske huset. Hva som helst for det er så HERLIG! Er absolutt ingen helsefrik, men elsker den følelsen man får når man er i aktivitet. Skal stå sterkere mot dørstokkmila og komme i bedre form i år. Kommenter gjerne om hva du gjør for å motivere deg selv :) Trenger inspirasjon :D

2 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Der kom det ett innlegg fra deg igjen :)

Herlig jobb dere har gjort. Virkelig lekkert!

Fineste tirsdag til deg.
Maiaklem

Fjonge dager sa...

Så hyggelig med innlegg fra deg, og så fint dere har pusset opp. Kanskje jeg kan leie mannen din til oppussing i nye leiligheten, hehe ;-) Håper vi sees snart. Når vi har flyttet må du komme på besøk en helg.