8. feb. 2011

Styling av butikk


Denne uken får jeg være med på noe av det morsomste jeg vet :)
I Christiania Belysning skal det shines, vaskes og ryddes og lages utstillinger til ny sesong. Slitsomt, men også utrolig morsomt. Bordutstillingen jeg holder på med har fisketapet som duk, oransje og hvite puter og et helt arsenal av lamper og pendler i oransje og hvitt. Det blir kjempeflott.
Litt slitsomt å jobbe full dag og så kaste seg over butikken fra fem til åtte, men utrolig hva man får til. Legger ut noen bilder idag av utstillingen som allerede er ferdig. Det er et lilla/ hvitt/ sølv/antikk tema som er helt nydelig. Hvis du vil sjekke det ut kan du besøke nærmeste Christiania butikk, da dette skal være likt over hele landet.

Ellers kan jeg meddele at jeg har begynt å ta førerkortet igjen- for tredje gang. Det føles egentlig litt småflaut å ta lappen som tilnærmet 30-åring, men de andre gangene har jeg ikke gjennomført til slutten. Årsaker som penger og motivasjon har stått i veien. Men nå er jeg fast bestemt på at jeg skal gjennomføre det. Gleder meg så mye til frihetsfølelsen jeg vil få av å kjøre bil. Samboeren tar lappen på MC på samme tid så vi holder på å oppmuntre hverandre. Skal bli herlig å sitte på i sommer og kjenne vinden i håret. Har dere noen drømmer som dere vil oppfylle i 2011?


Håper alle får en herlig tirsdag :)

1 kommentar:

Maias Lille Verden sa...

Så morro at du har satt deg ett mål om å ta lappen. Jeg heier på deg jeg :-) Jeg fikk min på 18 årsdagen og jeg har aldri angret...

Takk for gode ord inne hos meg, det varmer mer enn du tror.

I år har jeg satt meg som mål og gjenfriske fransken min, skal pløye gjennom gamle skolebøker + at jeg har meldt meg på kurs... Målet er å forstå og gjøre seg forstått i dagligfransk :-)

Klem