23. apr. 2009

BadI helgen står badet for tur for en overhaling. Jeg har sett meg lei på rot og flis og stygge vegger. Jeg skal klare meg med enkle midler i stilen som på bildet og skal kun male og fiffe opp det ytre. En mer grundig oppussing skal skje om et års tid når jeg har spart opp nok penger. Men jeg tror det kan bli veldig fint og koselig uansett, med gammel stil og noen liter maling. Gleder meg veldig til å ha et fungerende bad igjen. Er ikke bare bare å ha gjester når man kun kan tilby et halvferdig bad med kun kaldt vann.

Prøvde foresten i min iver igår å rive ut vasken helt på egenhånd med det resultat at badet fikk et nytt innlagt svømmebasseng. Det var heldigvis ikke et stort problem og rørene kunne skrus igjen, men må innrømme jeg ble litt nervøs. Jeg var nok litt ivrig der og anbefaler alle andre å skru av vannet før man eventuelt river ut gamle vasker.

Ellers har jeg nå skrudd sammen alle skapene som er til kjøkkenet. Er kun igjen litt maling på den ene veggen, lister og strøm. Kjøkkenet har blitt flott og rødt. Elsker fargen mer og mer jo mer jeg ser på den. Skal ha en magnetvegg på ene langveggen, som ble sånn nesten vellykka. Ante ikke at det krevde så mye maling for å få et bra resultat eller at det skulle være så vanskelig å male over. Men det blir nok bra tilslutt. Gleder meg hvertfall veldig til det endelige resultatet, for som sant skal sies er jeg litt lei oppussing nå. Vil gjerne flytte inn snart.
Det er nok noe de fleste kan kjenne seg igjen i, at ting tar tid. Det tar som lenger dobbel så lang tid som man tror. Men man lærer så lenge man lever og jeg har lært utrolig mye om oppussing på den tiden jeg har holdt på.

Håper alle har en herlig torsdagskveld i solen. Deilig at det begynner å bli vårlig ute og at man kan gå i småsko hele dagen.. Jeg har veldig snart en (ryddet) herlig stor terrasse som jeg håper å holde mange fine sommerfester på om et par måneder. Gleder meg veldig!

Klemmer fra AC


Bildet er hentet fra ifi.no. http://www.ifi.no/main.jsp?content=/doc/Nyheter/2005/2005_07/romantisk_bad.htm#

1 kommentar:

Fjonge dager sa...

Koselig inspirasjonsbilde, jeg er sikker på at du får det fint og koselig, som alltid :) Hadde dessverre ikke mulighet til å hjelpe til denne helga her, ble litt kort varsel. Men si fra senere :) Håper du nyter helga og sola til tross for oppussing. Klem