18. sep. 2008

Tribute

Jeg elsker høsten. Den friske gode luften, alle de nydelige fargene i naturen og hvor deilig det er å pakke seg inn i tykke skjerf, luer og gode varme votter. Det å sitte inne krøllet sammen under et varmt teppe med ullsokker og fyr i peisen er noe av det aller beste. Høsten er den ultimate koseårstiden og det er også en følelse av en ny start. Noe som kan være godt å føle til tider. Høsten var tidligere nytt fint utstyr til skolen, nå er det nye utfordringer på jobb. Håper alle koser seg maks i denne fine årstiden. Ha en fortsatt fin kveld.

tusen takk for lånet av bildet fra nettsiden mariasphotos.com

2 kommentarer:

Mdm Bricolleur sa...

Du er den mest "høstete" personen jeg vet om ;-) Jeg liker jo sommeren best selv, men jeg kan absolutt se hvorfor du liker høsten så godt når det ikke regner og er grått og trist. Her begynner det såvidt å bli rødt i trærne også, men det tar nok litt tid før alt det grønne er borte.

Fjonge dager sa...

Høsten er koselig, fine farger ute, innekvelder med pledd og en kopp te – som du skriver, men jeg synes også at høsten er litt vel trist og melankolsk... Mer happy når det er vår og går mot sommer.