27. okt. 2010

Det er så mye...










...som gir godfølelsen når man bare tenker seg om. Merker at humøret er veldig svingende nå på høsten med mørke morgener og mørkt om kvelden så jeg tenkte å skrive en liten inspirasjonsliste for meg selv og dere som er innom og leser. Her er de "små" tingene" i livet som gir godfølelsen og gjør meg glad for å være i live. (Bestemte meg for å visualiser dette med bilder fra weheartit.com).

25. okt. 2010

Nedtellingen har startet



Under to måneder igjen til jul og jeg som synes jeg hadde så god tid. Den store planen i år var å være ferdig med alle juleforberedelser til 1.desember (inkl.julegaver) slik at jeg glad og fornøyd kunne sunket ned i godstolen og sett på alle andre som stresset rundt før jul.

Virker som planen min ikke går helt som planlagt, men mye er i gang. For å roe ned meg selv idag bestilte jeg 40 stk (!) julekort fra fotoknudsen. Det var nok litt for artig å lage personlige julekort, for det var litt flere enn jeg hadde tenkt. Og det ble dyrere enn jeg hadde tenkt. Men når jeg regnet på det har jeg betalt KUN ca.7 kr pr.kort.
Har også begynt å strikke. Uten at jeg skal si så mye om det da det kanskje ender opp under ditt juletre i år :) Merker at det er lenge siden jeg har gjort det og at det er utrolig koselig! Med store pinner og tykt garn går det fremover så det suser.
Flybilletter er bestilt hjem og jeg gleder meg til å komme til hjemlige trakter. Håper jeg klarer å besøke alle jeg vil besøke og gjøre alt jeg planlegger for jeg blir kun én uke.
Etter det skal jeg på hytta med mine kjære og feire knasende godt nyttår. Håper alle har en herlig mandag og koser seg med (ikke stresser med) at det er snart JUUL. Den hyggeligste tiden på året!
Gode klemmer AC :)

20. okt. 2010

Det snør det snør...tiddelibomm


Bilde fra weheartit.com

Idag kom årets første snøfall. Man føler seg som et barn igjen som vil løpe rundt og base i snøen. H E R L I G!

14. okt. 2010

Imac I love


Øverst på ønskelisten står denne herligheten til kun 15 000 kroner. Det er vel ikke for mye å ønske seg vel?


13. okt. 2010

Lunsjtid


Mobilbilde tatt med min fiine hvite HTC hero

Er ikke så aller verst å endre livsstil når det ser så fargerikt og fristende ut? At man ikke spiser sånn hele tiden. Man blir jo glad av alle fargene:)

P.S: Bloggebasillen har tydeligvis tatt meg. Tidligere kunne det ikke falle meg inn og blogge om lunsjen min. Men det er det som er så herlig med blogging. Alt er lov.


G R A T U L E R E R



mye med 15-årsdagen din idag, Morten :)

Bursdagsbarnet ble høytidelig vekket idag med pannekaker fylt med syltetøy, krem og nonstop toppet med enda mer krem og nonstop. Det kan vi kalle en fornøyd bursdagsgutt:) Elsker bursdager og å gjøre andre glad.

Good lille lille lørdag. Idag blir det kake, men kun et lite stykke. (Bursdager er unntak fra regelen :D) Bildet er fra den flotte siden: weheartit.com

12. okt. 2010

Super idé



Fant en utrolig kreativ og fin idé i dag fra den herlige bloggen her. Hvis jeg ikke tar helt feil så er dette en helt vanlig cd-hylle fra Ikea som er hengt opp på veggen og brukt som smykkeoppheng. I lange tider har jeg fundert på hvordan jeg vil vise fram smykkene mine. Tusen takk til deg, Tonje :) Sjekk ut bloggen hennes og de nydelige bildene hun tar!

Utfordring


Bildet er fra google bildesøk

Igår fant jeg ut at jeg skulle utfordre meg selv skikkelig og inngikk veddemål om å ikke spise godteri (hovedsaklig sjokolade) på 4 uker. Mest for å se om jeg klarer det, som en egen personlig utfordring, og på grunn av at jeg vil vite hvordan det føles å ikke ha det enorme sukkersuget i kroppen. For øyeblikket går det veldig bra og jeg tenker lite på det. Skal rapportere tilbake senere og fortelle hva jeg mener da!

P.S Den som ønsker kan selvsagt være med så kan vi hjelpe hverandre. For meg skal det bli en god forandring og forhåpentligvis første steget mot en livsendring.

Ha en hyggelig tirsdag!

11. okt. 2010

Herlig blått antrekk

på en regnfull mandag. Håper alle har en fin kveld.

Tullia
190 GBP - rupertsanderson.co.uk
High heel shoes »

Pearl ribbon necklace
12 GBP - dorothyperkins.com
Pearl jewelry »



Hentet fra det superkule nettstedet: polyvore.com

6. okt. 2010

Leiligheten solgt


Bilde fra weheartit.com

Leiligheten min er solgt på rekordtid. Åhh gode sommerfugler i magen :)

Lykke*

Nydelig gulv og litt inspirasjon



Dette er gulvet vi ønsker oss til gangen: Båthusfuru/Kystfuru for en rustikk stil i gangen. We loove*

Håper vi snart får begynt med oppussingen igjen. Legger også ut noen bilder som inspirerer meg veldig! Fortsatt fin onsdag :)

En spennende gang hentet fra en medblogger som jeg desverre ikke husker navnet på. Nydelig bruk av rødt!
Herlig knagg i en hvit gang! Hentet fra alvhem sine sider. Hvis du ikke har vært inne og sett der så anbefales det på det sterkeste!

Psst...

Salget av leiligheten min er i gang :D Spennende!
Kommer tilbake med mer info.
bildet er fra weheartit.com

Høstklær

Drømmer meg helt syk etter nye høstklær. Desverre er det ikke igjen noe ekstra i min lommebok til nye klær, men det er lov å drømme hvertfall. Her er litt av ønskelisten min til høsten:


En enkel, svart cardigan med strass på skuldrene.



Lys trenchcoat som går til absolutt alt. (Fra Lene V)



Drømmekåpe i ull fra Malene Birger (kr.4345/Net-a-porter.com)
Høye svarte støvletter fra Nilsson
Ha en super onsdag videre :)

5. okt. 2010

Vær med og bidra!


♥ Noe på Hjertet har startet en egen innsamling til støtte for brystkreftsaken og har som mål å samle inn 20.000 kr for ROSA-sløyfeaksjonen i oktober 2010. For øyeblikket ligger det 5 350 kr i Noe på Hjertets nettbøsse.
Vær med du også :)
All honnør til henne for å støtte en slik god sak og ha intiativ nok til å gjøre noe med det:)
Ha en flott, frisk tirsdag videre :D

2. okt. 2010

Endelig er det helg...


Bilde lånt fra tine.no

Vi holder på med litt div. husprosjekter: rydder, maler og flytter ting rundt i huset. Igår kom stefaren min, Øystein på besøk og hadde med seg bilen full av mine gamle ting. Over halvparten hadde jeg glemt at jeg hadde. Men nå er nesten alt sortert. Noe kastet og noe på vent. Bøkene mine ligger fint i pappeskene til vi får tak i nye bokhyller. Godt vi har stort hus så vi ikke ser alt rotet på en gang :)
Nå er det snart bare å kose seg med helg og legge beina høyt. Ble kjempeinspirert til å bake idag (og det er ikke ofte!) så idag skal vi kose oss med taco og smuldrepai à la den gode feen til dessert.
Ønsker alle en kjempekoselig lørdagskveld