3. sep. 2013

Høstlyng på tilbud

En sen bloggoppdatering før jeg stuper motvillig til sengs. I dag har jeg vært på blomstershopping. Det vil si jeg handla på nettet via mestergronn.no og så hentet jeg ferdig pakkede bæreposer i butikken. Helt genialt. Handlet litt mer også, men det glemte jeg å ta bilder av. Kommer senere :)
De nydelige, rosa ericaene nedenfor betalte jeg 20 kr stk.for på grunn av Mestergrønns 30-årsjubileum. Inngangspartiet vårt ser nå slik ut og vi er klare for høsten.








Det er så herlig at det begynner å bli kjøligere i luften og at hyggetiden inne nærmer seg mer og mer. Gleder meg til å tenne lys, fyre i peisen og krype under teppet i sofaen. Høsten er faktisk min absolutte favorittårstid :)

God natt til dere. Drøm søtt

2. sep. 2013

Endorfiner :D Got to love it!!

Elsker følelsen etter trening når man er høy på endorfiner. I dag ble det 45 minutter med hard,deilig styrketrening. Så en liten matbit for ikke å falle altfor mye i blodsukker og rett hjem til middag, TV-en og en kveld med bena høyt. Med verdens beste samvittighet :D Da jeg ikke er altfor flink til å huske å ta bra bilder til bloggen kommer det nå en liten bildecollage med inspirasjon fra weheartit.com. Ønsker alle en flott mandag og en super (trenings)uke videre :)


1. sep. 2013

Salg salg salg

God søndag :)

Bare en kjapp tur innom for å tipse dere om salget på Coverbrands. Salget finner dere her. Serien The Balm er satt ned med 30 %. De har utrolig artige, kreative navn og ingen av produktene er testet på dyr. Coverbrands har fri frakt.
Farget dagkrem med solfaktor.



Rosa rouge i alle varianter.

Diverse matte øyenskygger.




Dessverre skal jeg ikke kjøpe noe selv på salget. Mine kort har gått litt varme i det siste og jeg prøver å ha igjen noen penger til ferie neste uke så hos meg er det et lite shoppestopp. Kjenner jeg meg selv rett varer ikke det så lenge. Mitt absolutte favorittprodukt er the timebalm concealer. Dekker perfekt mørke ringer under øynene. Det er dessverre noe jeg sliter mye med uansett hvor mange timer søvn jeg får.


 Den perfekte concealer:)

Håper alle har hatt en fin helg. Idag har jeg hatt den perfekte søndagen med ekstra god tid i senga, en lang dusj med diverse egenpleie og kvalitetstid med TV-en. Jeg har til og med fått vasket klær og støvsugd. Helg er en genial oppfinnelse. 

Imorgen er det igjen mandag. Utrolig hvor fort den kommer hver uke ;)

Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld.

Alle bildene i dette innlegget er lånt fra coverbrands.com