25. mars 2012

Reiseplaner


Kjære bloggvenner.
Idag er jeg på Gjøvik men imorgen sitter jeg på flyet på vei til Spania. En svært etterlengtet ferietur og jeg GLEDER meg til å kjenne sola på kroppen igjen. Neste søndag er det konfirmasjon, men før det skal jeg bare kose meg sammen med familien. Derfor kan det nå gå en stund til mitt neste innlegg her.
Legger med noen bilder fra ferien vår på Lanzarote januar 2010. En helt fantastisk avslappende ferie :) Håper denne ferien blir minst like bra.
Gleder meg også til å se over utvalget på tax-freen og kanskje kjøpe meg noen nye sko. A girl can never have too many shoes.

Ønsker alle en riktig god søndag videre. Vi "blogges" :)

Mange klemmer fra AC

23. mars 2012

TGIF- Thank god I´m female

Darling.

redDown Town

Siden jeg føler meg litt girly-girly idag blir det herlige collager fra polyvore på bloggen idag. Disse nydelige antrekkene gjør meg så glad for å være jente. Enjoy :)

Klemmer fra AC

22. mars 2012

Bloggtips

Elsker å finne nye, fine interiørblogger og idag ramlet jeg over denne herligheten:



Anbefaler dere å besøke henne :)

Paris in my heart

Visit Paris


Morning Paris....
Bildene er hentet hos Polyvore.com
PARIS - JE TE AIME. The place where dreams come true...


Ny frisyre?


Elsker denne frisyren, men usikker på om denne blir noe fin på meg... Noen som har noen innspill? Savner luggen min- veldig!

Ønsker alle en god natt :)

Klemmer fra AC

20. mars 2012

Nå blir det hvitt

Vi har lenge hatt i tankene at vi skal male vinduskarmene på stua og kjøkkenet hvite. Men hvem hadde trodd at det skulle gjøre SÅ enorm forskjell?! Nå har vi selvsagt lyst til å male alt vi kommer over hvitt, men prøver å ta et rom av gangen. 
Har foresten endelig leid inn noen til å male hems og trappeoppgang så vi gleder oss som småunger til vårlyset. Kommer flere bilder når vi har et ferdig resultat :)

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld. 

Klemmer fra AC

16. mars 2012

Ordning og reda


Det er ingenting som føles bedre enn litt ordning og reda i hjemmet. Jeg har nå endelig fått tak i pene flasker å oppbevare zalo og håndvask i. Dette har vært i tankene i lang tid, men TTT. (Ting tar tid)
Er veldig fornøyd med resultatet og det klør nå i fingrene etter å kjøpe matchende håndsåpebeholder til badet og toalettet oppe. Disse fikk jeg tak i på Åhlens og de var akkurat passe dyre. Zalobeholderen er egentlig en eddikflaske, men jeg synes helletuten er perfekt til oppvask :)


 Ellers har jeg startet å rydde opp her hjemme. Gikk på med godt mot og flyttet ut alt rotet fra skjenken i stua. Etterhvert gikk det opp for meg at det hadde sikkert vært greit med en plan først...Utrolig hvor mye rart som har flyttet inn der det ikke hører hjemme.
Så nå har jeg laget meg en viss oversikt hva vi har av ulike ting og skal kjøpe inn litt flere oppbevaringsesker. Det viktigste er å bestemme seg for hvor man vil ha saker og så følge systemet. Har lest meg opp på gode råd fra ryddedronningene Fru Fly og Fabelaktige Maia som er til inspirasjon for rotehuer som meg. Fru Fly har en egen fane som hun har kalt Ordning og reda som er helt perfekt inspirasjon. Anbefales at dere leser her. Maias siste opprydningsprosjekt kan dere lese om her

Ha en fortsatt fin og ryddig ettermiddag

15. mars 2012

Utfordring: Mitt favorittnips

Månedens utfordring fra Fabelaktige Maia er å vise frem vårt favorittnips. Har en del nips som jeg er glad i, men har valgt ut noen favoritter.

Telysholderen fant jeg på en nydelig interiørbutikk og det er min absolutte favoritt. Eiffeltårnet er en gave fra en kjær venninne. Den betyr ekstra mye for meg da jeg alltid har vært lidenskapelig opptatt av alt fransk.
Øredobbene har jeg fått av min kjære mormor, derfor betyr de utrolig mye for meg. Figuren er kjøpt i sydligere strøk og minner meg om en herlig ferietur.
Håper flere av dere vil skrive et innlegg om dette. Her kan du lese mer om utfordringen på Mais blogg.  Frist 1.april!
Ha en superduper dag videre :D

Klemmer fra AC

14. mars 2012

Drømmer om vår

I Trondheim er det dårlig vær om dagen... Mye regnvær og grått. Det ryktes om at våren har kommet på Østlandet så krysser fingrene for at den er på vei hit :)
Gleder meg til å tilbringe mer tid på verandaen og plante jordbærplanter.
For å starte våren innendørs har jeg kjøpt "Jamie Olivers Grow your own 3 in 1 box" med persille, gressløk og basilikum. Denne fikk jeg tak i på Mester Grønn.

Etterhvert er drømmen å plante en liten kjøkkenhage ute på plenen vår med diverse grønnsaker. Liker tanken på å bli "selvforsynende" og kanskje slippe å dra og handle så ofte. Kom gjerne med noen tips de som har prøvd dette selv. Hva slags urter/planter tåler det norske klimaet best?
Bak huset drømmer jeg om å plante solbærbusker, siden solbær er noe av det beste jeg vet. Mmmm..nå jeg fikk jeg skikkelig lyst på solbærsaft og hjemmelaget solbærsyltetøy.


Ønsker alle en riktig fin dag videre (i sol eller ikke) :) Kryss fingrene for at solen kommer til oss også snart.
Klemmer fra AC

7. mars 2012

Innekos...

Idag var jeg og min kjære på Ikea og hamstret lys i alle varianter- telys og duftlys. Dagen i dag har hatt snø, regn og alle årstider så da passet det bra med en skikkelig handletur og kanelbolle :) Igår var det knallvær og 8 varmegrader så forstå det den som vil...
Har dere foresten prøvd softisen fra Ikea sammen med kanelbolle? Helt himmelsk godt. Anbefaler alle å prøve det neste gang de er innom.

Bildene er hentet fra ikea.no
Nå er det sent for hodet mitt, men må snart gå ned for å pakke koffert til imorgen. Skal hjem en tur og besøke familien. Koselig :) Skal reise miljøvennlig med toget og kose meg med min nye krimbok. Ønsker alle en fin kveld videre og en riktig god natt.

Klem AC

5. mars 2012

Yey or ney?

Hva er din mening om tatoveringer? Jeg har alltid tenkt at det absolutt ikke er noe for meg, men etter å ha vært på leting etter det perfekte motivet til min kjære må jeg si at jeg er litt frista ;) Og det finnes så mye pent å dekorere kroppen med... Bare ta en kikk på disse herlige bildene


Alle bildene er hentet fra min ultimate inspirasjonsside weheartit.com

Jeg er litt svak for fine tekster, visdomsord, sommerfugler og blomster. Tanken på at det er for evig er litt skummelt. Derfor føler jeg det er viktig å velge noe man kan stå for i mange år fremover. Jeg får putte meg i tankeboksen en liten stund til...

Ha en kjempefin mandagskveld kjære lesere.

Klem AC

4. mars 2012

I wish...

På min ønskeliste har jeg blant annet denne lekkerbisken av en veske... Helt perfekt i mine øyne! Fant den på qxl til 1300 tidligere, men det kan da ikke stemme?



Ha en fortsatt fin søndagskveld kjære dere :)
Klem AC