12. okt. 2011

Digger skjerf

Hvis du digger skjerf like mye som meg - sjekk ut denne videoen. Den er helt genial :D

 


6. okt. 2011

Mange bekker små

Oktober er som de fleste vet en rosa måned i brystkreftens navn. En veldig bra sak som jeg vil støtte med alt jeg kan. Et godt tips er å stikke innom Mester Grønn neste gang du skal ha blomster (til deg selv eller andre) De selger nydelige ferdigbuketter i to størrelser, kort, pins og sløyfer. 

Den store gavebuketten koster 220 kr og 20 av disse går uavkortet til Kreftforeningen.

Denne søte pin-en koster 60,-

Den lille gavebuketten koster 120 kr og dette inkluderer vasen.

Her kan du lese mer om Mester Grønn sin innsats for kreftsaken. De er en av hovedpartnerne til Rosa sløyfe aksjonen. 

Hvis lommeboken er tom eller du bare ønsker å støtte på en annen måte er det også mulig å spre det gode budskapet via blogger, facebook, twitter o.l. Dette kan du lese mer om her

Facebook gir deg muligheten til å kjøpe en rosa sløyfe til profilbildet ditt. Dette koster den nette sum av 30 kr. Mindre enn de fleste av oss bruker på en kopp kaffe. 

Mitt facebookbilde med et lånebilde fra asos.com
Tilslutt vil jeg i kreftsakens ånd uttrykke min sorg over at en stor mann er borte for alltid. I natt døde grunnleggeren av Apple, Steve Jobs, etter lang tids kamp mot kreften. Desverre er det ikke alle som vinner kampen. R.I.P.

Håper dere vil ta til dere noen av disse tipsene og vil støtte kreftsaken idag. Kreft er nesten blitt en folkesykdom som alle har et forhold til. Ta godt vare på alle rundt deg og vær takknemlig for alt du har. Det skal jeg gjøre mitt beste for - idag, imorgen og hver dag fremover.

Klemmer fra

Aase Camilla