23. juni 2011

Velværetips

Denne skrubben fra Bodyshop er helt utrolig deilig. Skrubben føles "hjemmelaget" og når du er ferdig i dusjen lukter hele kroppen deilig av sitron. Det beste er at kroppen nå er myk som en babyrumpe. Anbefales! God sankthansaften til dere alle :)

Det enkle er ofte det beste :D

22. juni 2011

Ønskeliste

Kremmerhuset har mye flott om dagen. Er stadig innom og kikker og drømmer, men klarer ikke bli helt enig med meg selv om jeg skal bruke så mye penger på interiør og dill. Det er jo så mye flott man kan bruke penger på hvis man sparer de opp og ikke bruker de opp på "tull" ;) Som f.eks en bil, som er høyt, høyt oppe på ønskelisten om dagen.  Uansett her kommer min Kremmerhuset ønskeliste. Bare litt av det jeg drømmer om å kjøpe om dagen ;)
Ønsker meg disse i alle farger :D

Nydelig asjett med sommerfuglmotiv.

Nydelig asjett i rosa variant. Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken som er finest.
Tøffe retroboller

Tøffe retroglass

Ellers var jeg ute på min første kjøretur ALENE siden jeg fikk lappen i forrige uke. Har ikke helt følt meg klar før idag, men idag var det på tide kjente jeg. Og det gikk kjempebra! Kjørte litt feil, men alt gikk fint og det var en helt fantastisk følelse :) Frihetsfølelse. Ønsker alle en god onsdag kveld videre.
Ac :)


20. juni 2011

Eat Pray Love


Igjen... denne filmen skal jeg se! God mandag :)

19. juni 2011

Herlige herlige søndag :)


Idag startet dagen med strålende solskinn og det fortsatte ut hele dagen. Og med solskinn kommer arbeidslyst. Idag fikk jeg endelig satt igang med maling av gjerdet ute. Det var mye ting som måtte graves frem fra ukjente steder (hvor er den igjen?), men resultatet er at gjerdet nå er skrapt, vasket, skrubbet og fått sitt første strøk med maling. Ihvertfall på den ene siden ;) Ble litt distrahert av å vaske sykkel innimellom også da jeg var så lei av å lete etter ting at jeg vurderte å droppe hele malingsrunden. 

Vi eier et hus fra 70-tallet med et stort behov for TLC (tender loving care) så vi blir ikke arbeidsledige på en stund. På en måte er det hyggelig at vi kan gjøre det til vårt hjem. På en annen side skulle jeg ønske huset var ferdig så vi kunne begynne å nyte det. 
Huset vårt med umalt gjerde. Gjerdet fikk samme farge som huset. Ps: huset er ferdigmalt nå, mørkegrått med hvitt rundt vinduene. 
 Her er vår uformelle "to do liste" i sommer:
- legge nytt terrassegulv (det vi har er råttent)
- male gjerdet helt ferdig
- nye utemøbler (hvis vi finner rette typen)
- pusse opp ferdig i kjelleren så vi kan leie ut i august 2011 (*krysser fingrene*)
- fikse opp uteplassen vår, dvs.få fjernet all løvetannen som bor der og erstattet med nytt, fint gress. Plante noen blomster osv. 
- Male ferdig lille og store gangen inne (dette blir vel begynnelsen av to do listen for høsten tenker jeg) 

Mange planer og vi er fortsatt ved godt mot:) Mye igjen av sommeren enda. Det er hvertfall det vi sier til oss selv! Planen for idag var at jeg skulle bli fort ferdig med malingen min og så kose meg videre med boken min. Desverre holdt jeg på med malingen frem til nesten halv ni. Får se om jeg leser litt på sengen ikveld. Ønsker å dele dette boktipset med dere da det er en fantastisk inspirerende bok. Boken heter "Spis elsk lev" og er skrevet av Elisabeth Gilbert. 

Boken er også anbefalt av Oprah Winfrey, men jeg lover dere at det ikke er derfor jeg liker den;) Anbefales på det sterkeste, fordi det er en drømmebok, en bok om indre drømmer og håp man har for livet sitt. Har bare lest en fjerdedel av boken enda, men vet jeg kommer til å like resten også. Boken er filmatisert med Julia Roberts, en film jeg ønsker å se da jeg er en stor fan av henne! Skal komme med en omtale av den når jeg har sett filmen :D

Ble et langt innlegg idag, men håper dere fulgte med helt til slutten :) Håper også dere har hatt en like herlig søndag som meg :) 
Klemmer fra AC


18. juni 2011

Lørdag :D

Endelig var det helg igjen. Denne helgen har vært etterlengta. Min dag har bestått, blant annet av det her :)


Årsaken er at jeg var innom og kjøpte nydelige cupcakes fra Fairytales Cupcakes i Trondheim. Desverre hadde jeg ikke med meg kameraet mitt så jeg fikk ikke tatt egne bilder :( Sjekk ut hjemmesiden (link over) for ekte stemningsbilder. Disse er lånt fra weheartit.com og er det nærmeste jeg kom virkeligheten. Kjøpte smakene sjokolade, bringebær, karamell, red velvet, pasjonsfrukt og toffee. De var bestilt fra min kjære mor som var i Trondheim i helgen, så desverre har jeg ikke smakt de selv. Men jeg skal definitivt tilbake dit. Lenge siden jeg har sett en kafé med så mye sjarm og gjennomført stil. Lover dere bilder derfra neste gang :)


Idag har vi også vært ute og kjørt mye motorsykkel og det blir artigere og artigere for hver gang! Trodde jeg skulle synes det var skummelt, men det er bare herlig. Helt fantastisk frihetsfølelse! Har brukt deler av skattepengene på mc-klær så vil vel kalle meg ganske hekta. Har foresten klart førerkortet!! Det var en nervepirrende dag som begynte alt for tidlig, men jeg er stolt av meg selv som har klart det! Endelig kan jeg også skryte av at jeg har lappen.



Ellers er det ikke mye annet nytt å melde om annet enn at jeg drømmer om fjerne steder i østen og kjenner på rastløsheten i reisefoten hver eneste dag. Da hjelper det lite å tenke på at jeg har tatt på meg jobbing på den gamle arbeidsplassen min i to uker i juli- og ikke har ferie igjen før en uke i august. Ja man skal da ikke klage på litt ekstra inntekt, men i det siste har jeg bare vært rastløs!! Sikkert flere som kan relatere til den ;)

Ønsker alle sammen en fortsatt nydelig helg med masse sol og varme :) 
Klemmer fra AC

12. juni 2011

Angry Birds

Det her er det kuleste spillet jeg noen gang har spilt. Advarsel: muligheten for å bli avhengig er veldig stor! Her kan dere se en video fra Youtube med "livespill"

God søndag videre :)

Søndagstipset

Mmmmm..dette er det lekreste bakverket jeg har sett på lenge!!! Oppskriften finner du her


Rain rain rain

Det har regnet i Trondheim i hele dag...

... men ingen grunn til å deppe for det. Man kan absolutt være like glamorøs og fin selv om solen ikke skinner ;) Bare se på den fantastiske damen nedenfor...

  
Hun inspirerte meg til å lage denne collagen med regnklær. Man kan absolutt se flott ut med de rette klærne! Det er hvis man skal ut da. Som oftest tilbringer jeg regndagene inne med levende lys og sofakos,men dere forstår sikkert poenget mitt:) 


Alle bildene ovenfor er hentet fra weheartit.com. Bildene til collagen er hentet hos polyvore.com

Ønsker alle en fortsatt fin helg! Her blir det grøt til middag. Deilig med kosemat når det sprutregner :) 

11. juni 2011

Deilig langhelg

Nyeste utgave av en av mine favorittmagasiner
Idag koser jeg meg med samboer, godstolen og nyeste utgave av KK. Med i KK denne uken er det et fantastisk bilag med kaker og desserter. Blir helt sukkersugen... Er så mange fine kaker. Må seriøst begynne å øve meg på å lage kaker. Under kan du se kaken jeg laget til årets 17.mai feiring. Ikke det peneste jeg har sett, men jeg tror jeg er litt utålmodig når det gjelder pynting *smil* Hovedpoenget var at den var veldig god.

Mmmm...denne kaken ble kjempegoood :)
Avslutter innlegget idag med et bilderas fra bloggen Passion 4 baking. En helt utrolig inspirerende blogg med nydelige kaker og ekstremt proffe bilder. Anbefaler alle som ikke allerede har vært innom å klikke seg inn for å bli inspirert!

NB! Under bildene er det linker til oppskriftene.
Delicious Fudge Brownies

17 mai cupcakes
Flan Boulanger
Bahama Breeze Cupcakes

 Blir herlig med en ekstra "fridag" denne helgen. Kanskje jeg skal ta meg tid til å lage noen av de vakre bakverkene? Ønsker alle en god helg :)

Klemmer fra AC



9. juni 2011

En skikkelig drøm...


...av en iskrem :) Har en herlig anbefaling til dere idag, som t.o.m er relativt sunn. Denne isen fra Diplomis er superdeilig og inneholder kun 76 kcal. Ikke at jeg bryr meg så mye om kalorier egentlig da, men du kan spise ca. 4 Dream-iser mot en vanlig Royal-is med sjokolade;)  HER kan dere lese hva klikk.no syntes om isen
Været i Trondheim idag har vært helt fantastisk. Nesten litt for mye av det gode med 28 varmegrader. Men jeg klager ikke, det er herlig at solen endelig har kommet til Trøndelag!
Ønsker dere alle en flott og varm sommeruke. Imorgen er det HELG :D

7. juni 2011

Konkurranse!!

Linker til denne konkurransen hos Camilla Pihl hvor du kan vinne sminkeprodukter fra YSL i sesongens farger. Tror ikke det er helt mine farger, men hvem vet egentlig før man har prøvd? :) Du finner konkurransen her





50-tallet

Idag ble jeg inspirert av 3 bryllup på tv3 hvor et par fra Hamar feiret Rockabillybryllup med gjennomført stil hele veien. Det førte igjen til at jeg dro på nettet og kjøpte meg svart, flytende eyeliner og røde sko;) Pluss en dørmatte som jeg har drømt om så lenge etter jeg så den på nettet et sted. Heldigvis var den mye billigere enn jeg trodde *smiiil*

Bildet er hentet fra http://ninabakke.blogspot.com

En lykkelig brud. Bildet er hentet fra http://ninabakke.blogspot.com


Kyssing i telefonkiosken. Bildet er hentet fra http://ninabakke.blogspot.com

Flotte sko i herlig 50-talls stil.Bildet er hentet fra hm sine nettsider

Denne blir det hyggelig å komme hjem til hver dag :) Et KUPP til 179,-
Bildet er hentet fra hm sine nettsider
 Ellers har jeg igjen falt for et tilbud fra Groupon. Har lenge vurdert å dra til frisøren da håret (da spesielt luggen) begynner å bli litt lang og uregjerlig. Det jeg ikke klarer å bestemme meg for er om jeg skal klippe meg kort igjen eller ha litt lengde. Alle de vanskelige valgene man må gjennom :) Når det var tilbud på klipp og hårkur for KUN 290,-
PS: For de som ikke vet hva Groupon går ut på så kan dere lese om det her. 

Ha en flott tirsdag. Min kveld består av god middag, surfing og personalmøte. 
Klemmer fra AC

6. juni 2011

Ooooooops....

Gikk akkurat gjennom noen generelle innstillinger på bloggen min og fant ut at jeg hadde 114 kommentarer som jeg ikke har sett tidligere pga. moderasjon. Jeg vil bare offentlig beklage til alle som har sendt meg søte kommentarer som jeg ikke har svart på. Det har ikke vært med overlegg og håper dere kan tilgi;) Tusen tusen takk for så mange søte ord. Helt overveldende å lese alle på en gang. Dere er herlige alle sammen...:) Derfor vil jeg gi dere en nydelig sommerrose som takk:)

Ellers idag så har dagen min bestått av en real treningsøkt med vaskebøtta. Har vasket klær, støvsugd og vasket gulv. Vurderer nå om jeg skal vaske bad før jeg gir meg eller vente til imorgen. Blir egentlig litt sliten av meg selv, fordi jeg venter altfor lenge før jeg orker å vaske og da blir det så mye å gjøre!! Er det flere som har det slik? Når jeg først kommer igang er det jo helt greit, nesten godt å kjenne at kroppen er igang, men før det er det en helt enorm dørstokkmil. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få sparket meg bak litt tidligere så det ikke blir så mye hver gang? Noen metoder for å inspirere seg selv? Elsker følelsen og lukten av et rent hus så det burde jo være inspirasjon nok:)

Drømmen er et nydelig hjem med en stil som dette, men det er ikke særlig realistisk. Ikke med to tenåringer i huset.
Eller en stue som er så ryddig som dette.
Men fleip til side. Jeg er veldig takknemlig for det jeg har. En nydelig samboer, et stort hus (desverre med et stort skrikende behov for hvitmaling), men allikevel et stort flott hus med kjeller og hems. Det tror jeg blir dagens avsluttende visdomsord. Vær takknemlig for det du har. Det prøver jeg virkelig å lære meg selv når jeg sutrer om alle de fine bildene jeg ser i interiørbladene;) Ha en super dag alle sammen. Her skal vi kose oss med chilimarinert flintstek, kjøpt i Sverige. Helg midt i uken:) 
Klemmer fra AC

5. juni 2011

GIVE AWAY


Ok, tre innlegg på samme dag da ;) Hadde visst mye på hjertet etter så lang tid. Vil tipse dere om Give Away-en på en av mine favorittblogger: Maias lille verden. Jeg synes sånne ting er kjempeartige så jeg har selvsagt meldt meg på allerede. Bli med du også da:) Flotte premier er det også! Da tror jeg at jeg har fått lettet hjertet mitt nok ikveld og kommer sterkere tilbake neste uke med litt jevnere rytme på innleggene mine. Ha en flott uke og sov godt inatt:)

Litt Toten-reklame

To innlegg på samme dag er ikke verst. Jeg vil gjerne skryte litt av en interiørbutikk på Skreia som jeg er blitt veldig glad i og i tillegg håper jeg å inspirere dere litt. De som jobber i denne butikken er svært flinke til å lage inspirerende og flotte utstillinger og har masse fint. Desverre husker jeg ikke navnet på butikken akkurat nå, men de holder til i den gamle togstasjonen på Skreia så det er enkelt å finne :) Kos dere med bildene...

Utstilling med utvalgte badevarer

Nydelige smykker!

Her ser du bl.a. en nydelig gammel jernstol og linpute med fransk tekst.
Pletter i luften i en gammel "krukke" og andre herlige saker.

Hvitmalt, gammelt skatoll med nydelige utskjæringer


Lampe i antikkstil og et nytt nydelig skatoll




3. juni 2011

Lang pause...

NÅ er det lenge siden jeg har blogget. Uten at jeg har noen spesiell forklaring på hvorfor :) Nå vil jeg tilbake på nettet og blogge mer. Har fulgt med på alle de fine bloggene deres i pausen min og nyter den inspirasjonen dere gir meg hver eneste dag! Idag tenkte jeg at jeg skulle gi dere et lite innblikk i vårt hjem med noen stemningsbilder fra stuen og andre steder. Det ble jobbhelg på meg denne uken, men idag var vi på harrytur til Sverige. Herlig å komme seg litt ut på veien og kjøretreningen går bare bedre og bedre;) Krysse fingrene for meg den 14. juni- da skal denne dama kjøre opp til bil. ENDELIG! Ha en kjempefin helg videre alle sammen og takk for at dere er innom her.

Min flotte lysholder som har den perfekte rødfargen


Nydelige blekrosa roser til 79,90,- hos Plantasjen. De står i 2-3 uker:D Anbefales!

Sukkulent fra IKEA i kjøkkenkarmen vår :)
Telysholdere kjøpt i interiørbutikk på Skreia:)
Et av mine kjæreste eiendeler gitt til meg av ei god venninne for mange år siden