26. nov. 2010

Ønskelister










Det er like vanskelig hvert år å vite hva man skal kjøpe til andre til jul. Man vil jo gjerne kjøpe noe de vil sette pris på og blir glade for. Det verste er å bomme så fælt at tingen bare blir til ekstra bry i huset og aldri blir byttet imot noe annet. Det vil man ikke ha noe av.
Derfor vil jeg idag minne på hvor viktig det er at vi lager oss gode ønskelister. Det er ikke kun for barn. Det er herlig å kjøpe gaver til noen som vet hva de vil ha. Derfor vil jeg idag dele med dere idag noen av mine ønsker. Inspirert av NIB og Maias lille verden sin ønskeliste.
Kos dere så mye dere kan den første julehelgen. Og ikke stress med gaver. Julen skal være kos og familie, gløgg, juleserier- og filmer på tv, lukten av granbar, fyring i peisen og alt vi forbinder med kos og avstressing. Fin fredag til dere alle :)

PS: Trykk på bildene for å se de større

25. nov. 2010

Årets julekalender



I år er det jeg som skal lage julekalender til andre. Har mest erfaring med å få hjemmefra, men synes det er på tide at jeg fortsetter denne tradisjonen. Barna i huset, 13 og 15 år, får 24 identiske poser med godteri. På forskjellige dager da selvsagt. Her er litt av det som skal pakkes inn før jeg er helt ferdig :)
Skal også lage en felles kalender for meg og kjæresten med ting vi kan kose oss med. Koselig med juleforberedelse. Under en måned til jul nå!

God torsdag til dere:)
PS: Kom gjerne med forslag til hva man putter i "voksen" julekalender da jeg følger et litt strengt budsjett. Vil gjerne finne på noe mer kreativt enn godis hver dag!;)

24. nov. 2010

Dagens sitat


“Don’t count every hour in the day,
make every hour in the day count.”


Hentet fra bloggen Maias lille verden.

Godt tips



Oj da var det en hel uke siden jeg hadde skrevet et innlegg igjen. Tiden flyr jammen fort. Regner med at den kommer til å fly dobbelt så fort frem til jul.

Idag vil jeg gjerne dele med dere en herlig giveaway idé fra bloggen Maias lille verden. Hun lodder ut 5 julegaver. Hadde vært veldig artig å vinne da gaven er hemmelig, men sikkert veldig fin da det blir skjønnhet og interiør. To av mine absolutte favoritting;) For å bli med i konkurransen trenger du kun legge igjen en kommentar. Konkurransen og bloggen finner du her. Du kan oppnå opptil 3 lodd. Lykke til:) Ha en fin onsdag!

17. nov. 2010

Decor8





Måtte bare dele denne herlige siden med dere. Klikk dere inn på decor8blog for masse inspirasjon!

Her hos oss er det en helt vanlig onsdag hvor jeg lengter etter at det skal bli fredag igjen. Synes helgene går så utrolig fort, men også ukedagene. Mørkt er det nesten hele tiden.
Gleder meg MASSE til jul og 1.desember, da vi igjen har "lov" til å spille julemusikk, drikke julebrus og alt annet kos. Vil ikke ødelegge for meg selv ved å begynne før. Julegavene er også halvveis i boks for å unngå stress før jul. Herlig følelse! Har dere begynt med noen juleforberedelser enda og hvordan står det til med julestemningen?

Nå må jeg nesten løpe. Ha en flott onsdag :)

15. nov. 2010

Snart er det jul :)

Ferdig:)




Huset vårt er ferdig malt og dekket av nydelige hvite iskrystaller. Vinteren er en herlig tid. Dette bildet er tatt på fredag ettermiddag. Det blir skummelt fort mørkt om kveldene.

Min koselige helg



Startet helgen med fine roser fra kjæresten og peiskos.




Søndag var vi på ekte "søndagstur" og møtte disse to herlige skapningene. Heldiggrisen som fikk sitte på armen var kun 5 mnd. gammel. Disse to fikk absolutt hundehjertet mitt til å banke fortere.



Utsikten fra Estenstadhytta. Litt grått, men fint vær. Desverre var hytta stengt pga. oppussing, så det ble ikke ingen knallgode boller på oss. Satser på å gå en tur neste helg igjen.



På vei ned igjen var vi innom den lokale innsjøen som hadde fryst til. Vi turde ikke gå så veldig langt ut på isen, da vi ikke visste hvor tykk isen var. Kanskje det blir en skøytetur her før jul?;)



Morten i sitt ess, da han blir trekt etter på akebrett.

Helgen har vært herlig, men altfor kort. Datekveld på fredag med knalle filmer, avslapning og shopping på lørdag og søndagstur på søndag. Kan nesten ikke tro at det er mandag igjen allerede. Men får tenke på at det kun er 5 dager igjen til neste fredag;) Ønsker alle en god mandag

8. nov. 2010

Fine tider


Bildet er lånt fra Timberland.no og viser mine nye vintersko. Mine er lysbrune, ellers er de helt like. Utrolig gode og varme!

I helgen snødde det m a s s e i Trondheim og det var så utrolig koselig å sitte inne i stua med tente lys og se hvordan det lavet ned. Fikk skikkelig julestemning. Har hatt en herlig helg med besøk på Bygg og bo messen. Kjøpte oss ikke så mye, men det var mye bra inspirasjon. Nå er jeg klar (nesten) for en ny arbeidsuke. (gjeesp...) Er litt trøtt da jeg pleier å dra ut tiden litt i helgene. Ønsker alle en flott mandag.