28. sep. 2010

Perfekt i disse dager

Når regnet høljer ned er det perfekt med noen stilige hvite støvler.Elsker disse fra Hunter. Får lyst til å dra på tur i skogen.



Med ønske om en god tirsdag





27. sep. 2010

Herlige,herlige høst...





Høsten er min absolutte favorittårstid. Vi har kost oss masse på Osen i Nord-Trøndelag og været har vært helt fantastisk hele helga. Nå er det en ny uke. Ha en hyggelig mandag!




25. sep. 2010

Det er DITT liv



Sjekk ut denne fantastisk fine visdomstavlen som jeg fant på denne flotte bloggen her

24. sep. 2010

Til salgs!

Nå er leiligheten min lagt ut på nettet! :) Du finner den bl.a her og her


23. sep. 2010

Give away..


Elsker giveaways :) Artig å være med på. Bli med du også:


Har oppdaget denne bloggen ganske nylig. En herlig blogg om interiør og andre spennende ting:) Anbefales!

AC :)


22. sep. 2010

Til salgs!



Glemte selvsagt å si at leiligheten min nå blir lagt ut til salgs- om få dager! Helt utrolig. Det har tatt tid, men det har vært verdt det. Fotografen har tatt nydelige bilder.
Jeg har desverre ingen bilder å legge ut, kun en pdf, men hold utkikk på garanti.no eller på finn.no så kan dere se bildene! Er så spent på hvor mye den blir solgt for:) Kryss fingrene for meg. Nå er det nattatid for meg. Tidlig opp imorgen.

Vi er i gang...



Nå er nesten hele lillegangen vår ferdig malt. Det har tatt tid. Vi har pusset, sparklet, malt og gjentatt igjen og nå begynner det å se bra ut. I tillegg har vi malt alle dørene i 1.etasje,hvite selvsagt, og byttet de gamle, stygge messinghåndtakene med nye flotte fra jobben. Det var dørene som tok aller mest tid. De krevde 4-5 strøk, fordi man kunne se furumønstret gjennom malingen. Men nå er det lyst og lekkert.

Desverre har jeg bare bilder av "før", men det kommer snart et oppdatert bilde av hvordan det ser ut idag. Det er en utrolig forskjell. Nå mangler vi bare nytt gulv i lillegangen og oppheng av noe slag så kaster vi oss over den store gangen. Må bare sparke oss igang igjen:)

Ha en flott tirsdagskveld!

21. sep. 2010

Et hyggelig tips


Et lite tips til alle med gode venner og kjente langt unna. Send et e-kort på bursdagen! Jeg fant denne nettsiden som lar deg sende e-kort helt gratis. Du slipper å registrere annet enn e-mailadressen din. http://www.123greetings.com/

Du trenger ikke vente helt til en spesiell anledning heller. Send et kort for å fortelle at du savner de, er glad i de eller for å gi noen en god latter.

Ha en fin tirsdag!

P.S Bildet er skamløst kopiert fra google bildesøk da jeg har dårlig med egne bilder om dagen!

20. sep. 2010

Etter nærmere ettertanke..


Så tror jeg bare jeg holder meg til å opprettholde en blogg. Jeg har problemer nok med det kjenner jeg. Det skjer masse i huset om dagen som jeg ønsker å dele med dere alle sammen, men tiden strekker aldri til. Flere som kjenner til dette? ;)

Jeg leser bloggene deres og koser meg. Kommer sterkere tilbake med bilder over hva vi har gjort i huset siden sist. Utleien i kjelleren er "nesten" helt ferdig. Gud hjelpe så mye styr det har vært frem og tilbake og så mange valg! Men kjempeartig å se resultater!

Dagens bilde har ikke noe med dagens innlegg å gjøre, men er en nydelig trenchcoat fra Lene V som jeg ønsker meg til høstgarderoben :)

Ha en fortsatt fin mandag!

P.S Blir veldig glad hvis noen legger igjen en kommentar så jeg vet at noen er inne og leser ;)