26. sep. 2008

Festsko



En av mange par sko som ble med meg hjem i kofferten fra Kreta. Det er ikke bare lett å ta med seg hjem når man insisterer på å ta med alle skoeskene i tillegg. Men alt går med litt innsats.

Nyter fredagskvelden og er i skikkelig godt humør etter å ha sett en av de aller beste Beat for Beat på lenge. Nå er det senkveld og snart golden goal. Jeg bare elsker fredagskvelder. En herlig helg ligger fremfor meg. Gooood helg

24. sep. 2008

Stolt huseier:)



Jeg vant budrunden og er nå eieren av en 50 kvm stor leilighet. Skremmende og helt herlig på en og samme gang. Hvem påstår at ikke en haug med penger kan gi lykke.

Igår var jeg også på Damenes Aften på Byggmakker Raufoss, hvor jeg fikke mange gode tips og råd om nye farger, fliser osv. så dette er midt i blinken. Så fort jeg kan begynner jeg å rive ut gammelt hus.

Håper alle har en like fin onsdag som meg.

Bildet er lånt fra nettsiden: forskning.no

22. sep. 2008

Elsker det!






Jeg kunne tenkt meg en arbeidsplass om ser akkurat ut som denne. Harmonisk og helt strøken. Ikke så sannsynlig med min grad av ryddighet men lov å drømme. Bildet er hentet fra en annen fin bloggside http://systerruffa.blogspot.com/. Herlig!
Oppdatering: Måtte bare legge til litt flere fantastiske bilder. For et hus denne jenta har. En skikkelig inspirasjon.

Leilighet i sikte:)


Jeg har idag hatt en veldig hyggelig samtale med Postbanken som innvilget meg finansbevis på ca. 3 timer. Så nå begynner drømmen å gå i virkelighet.
Nå er det dessuten tilbud på maling og div. over alt også så jeg tar det som et tegn på at dette kommer til å ordne seg. Hvis ikke skjønner dere hvorfor jeg er litt mutt på onsdag etter kl 12. Skal holde dere oppdatert. Leve postbanken:)

Bildet er lånt fra nettsiden www.poppeloppe.no

21. sep. 2008

Herlig!



Det nye vakre hjem og interiør er nå endelig ute med ny utgave. God helg:)

18. sep. 2008

Etterlysning


Etterlyser diamantknagg vist på bildet, da jeg mangler kun en for å fullføre oppussing av min gamle kommode. Dette gjelder den lille diamantknaggen helt til venstre av de tre, og jeg kan kun finne bilde av den på landstil. com. Men den er ikke utlyst for salg! Veldig takknemlig for tips hvis noen har sett slike til salgs. Godnatt folkens.

Tribute

Jeg elsker høsten. Den friske gode luften, alle de nydelige fargene i naturen og hvor deilig det er å pakke seg inn i tykke skjerf, luer og gode varme votter. Det å sitte inne krøllet sammen under et varmt teppe med ullsokker og fyr i peisen er noe av det aller beste. Høsten er den ultimate koseårstiden og det er også en følelse av en ny start. Noe som kan være godt å føle til tider. Høsten var tidligere nytt fint utstyr til skolen, nå er det nye utfordringer på jobb. Håper alle koser seg maks i denne fine årstiden. Ha en fortsatt fin kveld.

tusen takk for lånet av bildet fra nettsiden mariasphotos.com

16. sep. 2008

Jentefilmen over alle jentefilmer



Idag har jeg bestilt den nye Sex og singelliv filmen fra bokklubben.no og jeg kan nesten ikke vente til den kommer i posten. Desverre blir det en stund til da den ikke lanseres før 20.oktober, men det er den verdt. Velkommen skal dere være når som helst på rødvin og snop og denne i spilleren. Lykke i en liten boks:)

P.S Noen som vet hvorfor jeg får ulike str. på dette og forrige innlegget siden jeg velger akkurat samme font og tekststr. Ganske så frustrerende. Noen typografihelter der ute som kan hjelpe meg? (Og da mener jeg ikke denne teksten, den skal være mindre:))